Trouwringen naar uw of ons ontwerp.

Een trouwring is een sieraad voor het leven. Uiteraard besteden wij hier extra aandacht aan. Naast keuze uit onze standaard collectie, ontwerpen wij trouwringen samen met het bruidspaar. Want een prachtige trouwring maakt de dag nog specialer.
In vier weken tijd maken wij prachtige trouwringen naar wens en zelfs naar een eigen ontwerp. Deze ringen hebben slechts de prijs van standaard trouwringen, maar worden met de hand gemaakt door een ervaren, gediplomeerd goudsmid. We gaan hierbij te werk in verschillende fases, die van te voren met de klant worden besproken.

Allereerst vragen we de klant voorbeelden van (relatie) ringen te laten zien door middel van fotomateriaal. Zo kan de klant ons een idee geven van hoe de ringen er ongeveer uit moeten gaan zien. Dan beginnen we met het bespreken van de basis van de ring. Welke vorm, welk materiaal en kleurencombinaties (goud, zilver, edelstaal, titanium, zirkonium), wel of geen mattering (zandstralen, polijsten, borstelen) en zijn diamantjes of andere stenen gewenst. Samen met de klant brengen wij deze wensen in beeld aan de hand van schetsen.

Tijdens het proces van schets tot ring, vinden er regelmatig momenten van
overleg plaats in onze winkel. Zo krijgt de klant de verschillende stadia van de ringen mee en ziet met eigen ogen hoe de trouwring ontstaat. Meestal is het mogelijk om tijdens dit traject nog wijzigingen in het ontwerp aan te brengen. Tevens kunnen wij ook uw budget als uitgangspunt gebruiken en zo maken we voor ieder budget een set exclusieve trouwringen.

Bel gerust eens voor een afspraak, of kom langs in onze winkel in Beilen.

De waardering van www.juwelierwajer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 36 reviews.